شکست کسب و کارهای کوچک
?
شکست کسب و کارهای کوچک
خب صاحبان کسب و کارهای موفق باید توانایی کاهش خطرات خاص شرکت را داشته باشند. به صورت همزمان باید بتوانند یک محصول یا خدمات را با یک نقطه قیمتی متناسب با سطح تقاضای مصرف کننده به بازار عرضه کنند. تعدادی از کسب و کارهای کوچک در طیف گسترده ای از صنایع وجود دارند که عملکرد خوبی دارند. این کسب و کارها به طور مداوم سودآور هستند و مشکل خاصی ندارند. اما آن ها تنها دسته کوچکی از کسب و کارهای کوچک هستند.
برای حفاظت از کسب و کارهای تازه تاسیس شده، لازم است درک کنیم که چه چیزی می تواند منجر به شکست در بیزینس شود. همچنین باید درک کنیم که چگونه می توان به طور کلی جلوی هر مانعی ایستاد یا از آن اجتناب کرد. در ادامه 4 دلیل شکست کسب و کارهای کوچک را با هم مرور می کنیم. مهم ترین دلایلی که می توان برای شکست کسب و کارهای کوچک نام برد، موارد زیر هستند:
- کمبود سرمایه یا بودجه
- مدیریت نامناسب
- زیرساخت یا مدل کسب و کار معیوب
- بازاریابی ناموفق
در این روزهای کرونایی دورکاری رونق بسیاری پیدا کرده است. اما برای اینکه بازدهی کارکنان کاهش نیابد. بهتر است از ابزارهایی جهت کمک استفاده شود. پیشنهاد می کنم جهت آشنایی با بهترین این ابزارها که به تیم ها کمک می کند از راه دور راندمان خود را نه تنها حفظ کنند. بلکه آن را افزایش دهند. مقاله 5 ابزار همکاری از راه دور را حتما مطالعه نمایید.
1- مسائل مالی
در زمینه مسائل مالی چند مشکل رایج وجود دارد که در زیر می آیند.
کمبود بودجه
دلیل اصلی عدم موفقیت کسب و کارهای کوچک، کمبود بودجه یا سرمایه در گردش است. در بیشتر موارد، صاحب کسب و کار از نزدیک می داند که برای ادامه کار روزمره، از جمله حقوق و دستمزد کارکنان، چه مقدار پول لازم است. این هزینه ها شامل پرداخت هزینه های سربار ثابت و متغیر مانند اجاره و آب و برق و پرداخت به موقع فروشندگان خارج از کسب و کار می باشد. با این حال، صاحبان شرکت های شکست خورده کمتر با میزان درآمد حاصل از فروش محصولات یا خدمات سازگار هستند. این قطع ارتباط منجر به کمبود بودجه می شود. می تواند به سرعت یک کسب و کار کوچک را از کار بیاندازد.
قیمت گذاری نامناسب روی محصولات
دلیل دوم صاحبان کسب و کاری هستند که در قیمت گذاری محصولات و خدمات دقت و حساسیت کافی به خرج نمی دهند. برای غلبه بر رقابت در صنایع بسیار اشباع شده. شرکت ها ممکن است کالا یا خدماتی را بسیار ارزان تر از پیشنهادات مشابه قیمت گذاری کنند. هدفشان نیز این است که مشتریان جدید را فریب دهند. در حالی که این استراتژی در برخی موارد موفقیت آمیز است. کسب و کارهایی که در نهایت درهای خود را می بندند. کسب و کارهایی هستند که قیمت محصول یا خدمات را برای مدت طولانی بیش از حد پایین نگه می دارند. وقتی هزینه های تولید، بازاریابی و تحویل بیش از درآمد حاصل از فروش جدید باشد. کسب و کارهای کوچک چاره ای جز تعطیلی ندارند.
تامین سرمایه نامناسب
شرکت های کوچک در مرحله راه اندازی می توانند از طریق دریافت سرمایه به منظور ارائه محصول جدید به بازار، تامین بودجه توسعه یا پرداخت هزینه های جاری بازاریابی با چالش هایی روبرو شوند. در حالی که شتاب دهنده ها، سرمایه گذاران خطر پذیر و وام های بانکی متعارف از منابع مالی موجود برای مشاغل کوچک هستند. اما هر شرکتی جریان درآمد یا مسیر رشد مورد نیاز برای تامین بودجه عمده از آن ها را ندارد. بدون هجوم بودجه برای پروژه های بزرگ یا نیازهای مداوم سرمایه در گردش، کسب و کارهای کوچک مجبورند درهای خود را ببندند.
برای کمک به کسب و کارهای کوچک در مدیریت موانع تامین مالی، صاحبان کسب و کارها ابتدا باید بودجه ای واقع بینانه برای فعالیت های شرکت در نظر بگیرند. مایل به تهیه مقداری سرمایه از خزانه خود در مرحله شروع یا گسترش باشند. قبل از اینکه بودجه در واقع لازم باشد. تحقیق و ایمن سازی گزینه های تامین مالی از چندین محل ضروری است. وقتی زمان دستیابی به بودجه فرا می رسد. صاحبان کسب و کار باید از قبل منابع مختلفی داشته باشند که می توانند از آن ها برای سرمایه استفاده کنند.
جهت مطالعه ادامه این مطلب بر روی لینک روبرو کلیک نمایید. 4 دلیل شکست کسب و کارهای کوچک
?